KidHitzShow Artiest van de Maand maart 2013

6-3-2013

De KidHitzShow is absoluut de aller leukste kindershow van Nederland! Met een zeer interactief programma  biedt de KidHitzShow, op een uitbundige manier, non-stop dolle pret! Muziek, entertainment en spelletjes wisselen elkaar in een vlot tempo af.

Feestdeejay Ricardo draait alle KidHitz in de mix, haalt kattenkwaad uit en zit vol “gekkigheid”. Hij betrekt uw publiek steeds bij al zijn “activiteiten”.

Mascottes komen ook mee met de Show

Fel gekleurde discolampen en een “coole”, kleurrijke achtergrond maken de show compleet. DJ Ricardo neemt ook de supergezellige KidHitzShow Mascottes mee.
Met de KidHitzShow haalt u een fantastisch kinderfeest in huis.
 
Ricardo is ook te boeken met zijn speciale Sinterklaasshow. De TV Sint Show is een complete Sint voorstelling met twee TV-Pieten. In een splinternieuw  podiumprogramma laten Ricardo en zijn Pieten de aanwezige bezoekers - op een “relaxte” manier- dansen, zingen en springen. Natuurlijk worden ze ook volop betrokken bij de spelonderdelen van deze tv-show op locatie!
 

Meer nieuws van KidHitzShow

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact