Thomas de Stoomlocomotief - Minishow

Thomas de Stoomlocomotief - Minishow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Shows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Thomas de Stoomlocomotief - Minishow.

  • 1 x 30 minuten : € 2850,00 (Na afloop 20 min. Meet and Greet)
  • Reiskosten: € 0,75 per km vanaf Molenaarsgraaf v.v.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Het eigenwijze stoomtreintje Thomas is al jaren lang zeer populair onder kinderen. Naast de tv serie en vele speelgoedartikelen was Thomas onlangs ook te zien in de Nederlandse en Belgische theaters. Samen met de Dikke Controleur arriveert Thomas vanaf nu ook graag op uw evenement voor een Minishow. Iedereen instappen, op volle kracht vooruit!

Meezingen tijdens de Minishow van Thomas de Stoomlocomotief

Tijdens deze vrolijke, 30 minuten durende voorstelling zingen de Dikke Controleur en Thomas diverse liedjes, bekend van de televisieserie en theatervoorstellingen. Voor grote evenementen is het ook mogelijk een aantal conducteurs aan de voorstelling toe te voegen. De minishow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen).

De minishow van Thomas de Stoomlocomotief is tevens uit te breiden met de treinen Percy, James en Gordon. De levensgrote treinen zullen zeker indruk maken op uw publiek (Prijs op aanvraag).

Doelgroep

Kinder van 2+

Let op:

Alle uitingen rondom dit product moeten vooraf worden goedgekeurd door de producent. Voor uw uitingen ontvangt u een pakket met artwork wanneer de opdracht definitief is.

Het programma dient gratis toegangkelijk te zijn voor kinderen. Er mag geen kaartverkoop voor plaats vinden! Wanneer u een evenement organiseert waarvoor kinderen een toegangskaart moeten kopen, dan kunt u dit programma niet boeken.

Specificaties van Thomas de Stoomlocomotief - Minishow

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Leeftijd: vanaf 2 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,75 per km vanaf Molenaarsgraaf v.v.

Boeking of een optie plaatsen voor Thomas de Stoomlocomotief - Minishow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Thomas de Stoomlocomotief - Minishow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod looppoppen en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle acts op onze website ontvangen? Geef hier uw e-mailadres door, dan ontvangt u dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact