Fien en Teun Minishow

Fien en Teun Minishow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Shows. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fien en Teun Minishow.

  • 1 x 25 minuten : € 2495,00 (Na afloop 20 min. Meet and Greet)
  • Reiskosten: € 0,75 per km vanaf Molenaarsgraaf v.v.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Tijdens deze vrolijke, 30 minuten durende voorstelling zingen Fien en Teun vrolijke liedjes over het leven op de boerderij. Natuurlijk leren ze de kinderen ook veel over dieren en gezond eten. De minishow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen). 

Fien en Teun bekend van Lief! Lifestyle

Fien en Teun kent u van Lief! Lifestyle.Fien & Teun zijn het liefste boertje & boerinnetje ter wereld. Ze wonen op een boerderij en spelen elke dag met de dieren, werken in hun eigen groentetuin of maken een hoop plezier op en rond de boerderij. Natuurlijk worden ze ook graag vrienden met de bezoekertjes van uw winkel of evenement. Teun en Fien zijn nu te boeken met hun Minishow.

Let op:

Alle uitingen rondom dit product moeten vooraf worden goedgekeurd door de producent. Voor uw uitingen ontvangt u een pakket met artwork wanneer de opdracht definitief is.

Specificaties van Fien en Teun Minishow

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 8 jaar
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: € 0,75 per km vanaf Molenaarsgraaf v.v.

Boeking of een optie plaatsen voor Fien en Teun Minishow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fien en Teun Minishow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod looppoppen en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle acts op onze website ontvangen? Geef hier uw e-mailadres door, dan ontvangt u dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact