Prins & Ploes Minishow

Prins & Ploes Minishow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Shows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Prins & Ploes Minishow.

  • 1 x 30 minuten : € 2250,00 (Aansluitend 20 min. Meet & Greet)
  • Reiskosten: € 0,75 per km vanaf Sliedrecht v.v
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Prins de Hond en Ploes de Poes geven samen met hun vriend Thomas een spetterend optreden met liedjes over het leven op de boerderij. De kinderen mogen meedansen met de vrolijke dieren en aansluitend is er een uitgebreide Meet & Greet. De minishow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen).

Vrolijke liedjes van Prins & Ploes tijdens de Minishow

Prins de Hond en Ploes de Poes geven samen met hun vriend Thomas een spetterend optreden met liedjes over het leven op de boerderij. De kinderen mogen meedansen met de vrolijke dieren en aansluitend is er een uitgebreide Meet & Greet.

Let op:

Alle uitingen rondom dit product moeten vooraf worden goedgekeurd door de producent. Voor uw uitingen ontvangt u een pakket met artwork wanneer de opdracht definitief is.

 

Specificaties van Prins & Ploes Minishow

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 7 jaar
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,75 per km vanaf Sliedrecht v.v

Boeking of een optie plaatsen voor Prins & Ploes Minishow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Prins & Ploes Minishow kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact