Brandweer Sam gaat het theater in.

31-1-2014

Na Thomas de Stoomlocomotief en Bob de Bouwer gaat in 2014 de meest populaire kinderheld van dit moment, Brandweerman Sam, naar het theater. De van oorsprong Engelse Brandweerman Sam werd ooit bedacht om kinderen op een speelse manier iets te leren over veiligheid. Inmiddels behoort hij top de top 5 van meest favoriete kinderhelden en is de altijd vrolijke redder in nood dagelijks te zien op Telekids (RTL).

Vanaf het nieuwe theaterseizoen zal Brandweerman Sam ook langs de Nederlandse en Belgische theaters toeren met de vlammende familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’. Tijdens deze interactieve en muzikale voorstelling voor de jongste bezoekertjes staat de kinderheld klaar om de mensen uit het vredige dorpje Piekepolder te bevrijden uit gevaarlijke situaties.

Meer nieuws van Brandweerman Sam - Event 1 met Meet & Greet

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jay Wammes

Jay Wammes

Verkoopassistent
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact