Repetities van start voor Peppa Pig Live!

8-9-2020
Deze ochtend zijn de repetities begonnen van de familiemusical  ‘Peppa Pig Live!  -  Schoolreisje naar het Strand’.  Een  enorme appeltaart werd aangesneden om dit moment te vieren.
De vrolijke voorstelling is vanaf zaterdag 3 oktober 2020 in de Nederlandse theaters te zien.

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! 

Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de  spetterende, nieuwe familievoorstelling: ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’.
 
Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor  én grote modderplassen is de familiemusical ‘Peppa  Pig  Live! - Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!
 
Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand is van zaterdag 3 oktober 2020 tot en met zondag 6 juni
 
2021 te zien in het theater.

Meer nieuws van Meet & Greet Peppa Pig

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod looppoppen en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst van Kinder Helden

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact