Stripfigurenparade

Stripfigurenparade boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Activiteiten. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Stripfigurenparade.

  • Prijs op aanvraag
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wat is er leuker dan een Stripfigurenparade door winkelcentrum of over je evenement te laten lopen? Diverse bekende characters nemen deel aan deze parade. De Stripfiguren trekt altijd veel bezoekers.

Welke Characters laat je meelopen in de parade?

Welke characters je mee wil laten lopen in de Stripfigurenparade bepaal je zelf. Je kunt kiezen uit de volgende striphelden:

De kosten van de parade is afhankelijk van de tijdsduur en het aantal karakters.

Boeking of een optie plaatsen voor Stripfigurenparade?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Stripfigurenparade kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod looppoppen en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact