Dino Experience - Lopende T-Rex

Dino Experience - Lopende T-Rex boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Looppoppen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dino Experience - Lopende T-Rex.

  • 3 x 25 min. binnen 3 uur : € 1150,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Gegarandeerd een publiekstrekken voor jou evenement - deze levensechte T-Rex

Deze levensgevaarlijke T-REX zal uw evenement een flinke boost geven als het gaat om publiekelijke aandacht. U ziet van ver de ranger al aan komen lopen met een real life T-REX. Maar geen paniek! De ranger begrijpt de dinosaurus en zal uw gasten helpen een stapje dichterbij te laten komen en kennis te maken. Een unieke experience die uw bezoeker niet snel zal vergeten. Te boeken voor o.a. events, televisie, pranks (grappen), fotoshoots, dierentuinen, markten, festivals, winkelcentrumpromotie etc.

Hoe werkt het allemaal ?

De dinosaurus is 4 meter breed en 2 meter hoog en wordt voortbewogen door een acteur in het kostuum zelf. Pure mankracht met een stukje technologie. De acteur kan door middel van een camera in het kostuum zijn omgeving in de gaten houden. Maar de ranger zal hem hier ook bij begeleiden. Het kostuum is voorzien van 7 levensechte dino geluiden, knipperende ogen en een mond die open en dicht kan gaan. Uw bezoekers pakken zeker weten hun camera erbij om deze bijzonder T-REX vast te leggen. Een echte publiekstrekker! 

Specificaties van Dino Experience - Lopende T-Rex

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen

Boeking of een optie plaatsen voor Dino Experience - Lopende T-Rex?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dino Experience - Lopende T-Rex kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod looppoppen en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Mandy van der Vaart

Mandy van der Vaart

Verkoop en Web en social media onderhoud
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle acts op onze website ontvangen? Geef hier uw e-mailadres door, dan ontvangt u dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact