Op de Foto met Timmy

Op de Foto met Timmy boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Foto Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Op de Foto met Timmy.

  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 1325,00
  • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 1595,00 (samen met Shaun)
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Je kunt nu op de foto met het lieve lammetje Timmy!

Wat een lieverd hè! Je kunt met hem op de foto. Boek nu deze Fotoactie met Timmy. Jullie gaan samen voor een Greenscreen Fotowand staan. De fotograaf maakt de foto en monteert deze voor een leuke achtergrond. Hij print de foto voor je uit zodat je deze leuke herinnering mee naar huis kunt nemen en boven je bed kunt hangen.

Wie is Timmy dat kleine lieve lammetje?

Timmy is een lammetje uit een kudde. Als "enig lam" is hij daarom gewend dat alles precíes zo gaat als hij dat wil. Maar... Dan moet Timmy voor het eerst in z'n leven ook leren omgaan met andere kleine dieren. Hij moet namelijk naar de peuterschool. Nu moet die eigenwijze Timmy ineens rekening houden met andere dieren. De leerkrachten van de peuterschool hebben hun handen vol aan Timmy. Hoe zal dit aflopen?

Ken je Shaun het Schaap ook al?

Shaun is een wat ouder schaap uit de kudde van Timmy. Hij had als eerste zijn eigen televisieshow. Je kunt hem samen met Timmy boeken voor een fotoactie.

Kijk hier snel verder naar alle mogelijkheden met betrekking tot Timmy

 

Specificaties van Op de Foto met Timmy

  • Decor: Inclusief
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 7 jaar
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Op de Foto met Timmy?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Op de Foto met Timmy kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact