Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy

Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Activiteiten. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy.

  • 4 uur aaneengesloten : € 3995,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Championsheeps is een volledig verzorgd programma bestaande uit: Sport mee met Shaun het Schaap en Timmy tijdens het sportieve evenement ‘De Championsheeps’.

Kinderen volgen een parcours vol boerderijspelen, van het hilarische Grote Sprongenspel tot het leuke Spring je Fit via de Schapenrace tot aan Aardappelspel en op de foto met Shaun. Kinderen leren spelenderwijs een boel over de boerderij en zijn zeer actief bezig. Na afloop is er uitgebreid tijd voor een meet en greet, knuffelen en foto’s maken maar!

De Championsheeps is een volledig verzorgd programma bestaande uit:

Spring je Fit met Bitzer

Bitzer staat al te trappelen op een klein podium samen met een fitness instructeur om alle kinderen op te warmen voor het parcours. Rekken, strekken en springen, zo zijn zij er klaar voor.

Tok tok

Wie vind de meeste eieren? De kippen op de boerderij hebben hun best gedaan. Vol trots zitten ze boven op hun eieren. Het doel van deze speurtocht is om zo snel mogelijk de meeste eieren te vinden en een mandje vol eieren in te leveren bij de boer!

Grote sprongen

Een unieke zakloop-race.In een grote loopzak (voorzien van een afbeelding van Bitzer) gaat het erom wie als snelste het parcours aflegt en als eerste zijn beanie ( Bitzers petje) aan de kapstok hangt!

Schapen Race

Heb jij weleens op een schaap gezeten? Nu is het jouw kans tijdens deze schapenrace. Zit je lekker op deze bolle ronde schapen?
Klaar voor de start en zorg dat jij als eerste bij de finish bent.

Dat is schrikken

Wie laat de meeste vogelverschrikkers schrikken? Lukt het jou om met 5 aardappels maar liefst vier hoofden van de vogelverschrikkers om te gooien?

Meet & greet Shaun en Timmy

Uiteraard ontbreken Shaun en Timmy op deze dag niet. Zij kunnen wachten om hun fans te ontmoeten, te knuffelen of om op de foto te gaan.

Wij garanderen een dag vol plezier en vermaak!

 

Specificaties Championsheeps Shaun

  • Per dagdeel tot 1 x 30 minuten show en 1 x 30 minuten meet & greet in maximaal 1 aaneengesloten uren.
  • Exclusief techniek
  • Er is een vrije ruimte van 500 x 400 x 250 cm ( L x B x H ) nodig

Specificaties van Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Championsheeps Shaun het Schaap en Timmy kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact