Op de foto met - Buurman en Buurman

Op de foto met - Buurman en Buurman boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Foto Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Op de foto met - Buurman en Buurman.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 1895,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een unieke nieuwe fotoactie met Buurman en Buurman

Naast de Meet & Greet en de Kindershow met Buurman & Buurman, kun je nu ook een fotoactie met Buurman & Buurman boeken. Op de foto met jou televisiehelden. Je gaat samen met Buurman & Buurman voor een groot groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de grote trucage act!  Op de foto die uit de printer rolt sta je samen met Buurman & Buurman voor hun huis.

De foto wordt direct afgedrukt  op 13 x 18 cm en mag worden meegenomen door uw gast. Indien gewenst kunnen we op de foto’s ook uw logo of boodschap plaatsen. Inclusief gratis plaatsing op internet met social media integratie.

Onze unieke foto’s hebben de goede eigenschap dat ze veelvuldig gedeeld worden op social media. Via onze website kunnen foto’s eenvoudig worden gedeeld, gratis gedownload en gratis verstuurd worden als e-card!

Boekingsgegevens Op de foto met Buurman en Buurman:

  • Inclusief fotograaf
  • Inclusief characters + begeleider
  • Mobiele fotostudio met greenscreen
  • Inclusief 150 direct-klaar foto's van 13 x 18 cm
  • Afmetingen : 5 x 3 m met een vrije hoogte van 2,5 m
  • De locatie dient overdekt te zijn
  • Stroom: 1 vrije stroomgroepen van 220 volt / 16 ampère

Boeking of een optie plaatsen voor Op de foto met - Buurman en Buurman?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Op de foto met - Buurman en Buurman kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod looppoppen en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact