Red van de Angry Birds nu in de Bioscoop met film

27-5-2016

Angry Birds, wereldwijd bekend geworden door een Computerspel.

Wie kent ze inmiddels niet? Ze zijn al jaren bekend van vele games, maar dit jaar zijn ze echt overal te zien!

De Angry Birds zijn geland in Nederland en hebben zich verspreid over alle PLUS supermarkten in Nederland. Hier kunnen kids alle leden van de Angry Bird familie sparen. En ook bij Mac Donalds kun je ze tegenkomen.

Er is een film uitgekomen waar Red de hoofdrol in speelt. 

De film speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen.

Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red, een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck en de opvliegende Bomb, met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn. 

Meer nieuws van Meet & Greet Red van Angry Birds

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact