Meet & Greet Red van Angry Birds

Meet & Greet Red van Angry Birds boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende TV Helden. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Red van Angry Birds.

  • 1 x 45 minuten : € 950,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1125,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring, want de bekendste Angry Bird, Red, kan nu landen op jouw evenement voor een exclusieve meet and greet! De Angry Birds zijn wereldwijd razend populair vanwege hun avonturen in de computerspelletjes en tegenwoordig ook in de bioscopen trekken ze massaal publiek.

Red is de hoofdrolspeler in de Angry Birds film!

Red, de dappere en vastberaden Angry Bird, speelt een belangrijke rol in de nieuwe bioscoopfilm "Angry Birds de film". Op een prachtig eiland vol met kleurrijke vogels, waaronder Red zelf, staat alles op z'n kop wanneer een groep groene varkentjes plotseling op het eiland arriveert. Deze bijzondere meet and greet met Red biedt jou en je gasten de kans om oog in oog te staan met deze iconische vogel. Laat je betoveren door zijn charisma en unieke persoonlijkheid terwijl je met hem op de foto gaat en misschien zelfs een handtekening van hem krijgt.

Deze angry bird zorgt zeker weten voor bewondering bij de kinderen op jouw evenement

Red's avonturen in de film en zijn vindingrijkheid om uit te vogelen wat de groene varkentjes van plan zijn, hebben hem geliefd gemaakt bij jong en oud. Nu heb je de kans om hem persoonlijk te ontmoeten en een glimp op te vangen van de wereld van de Angry Birds. Of je nu een fan bent van de computerspelletjes of de bioscoopfilms, deze meet and greet met Red is een unieke toevoeging aan jouw evenement. Het is een perfecte gelegenheid om je gasten te verrassen en een glimlach op hun gezicht te toveren.

Grijp deze kans om Red te ontmoeten en maak van jouw evenement een buitengewone ervaring die nog lang zal blijven nazinderen. Boek nu de meet and greet met Red en beleef samen met jouw gasten een onvergetelijk moment met deze geliefde Angry Bird!

 

Specificaties van Meet & Greet Red van Angry Birds

  • Leeftijd: Kinderen van 4 tot 12 jaar.
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Nieuws van Meet & Greet Red van Angry Birds

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Red van Angry Birds?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Red van Angry Birds kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact