Buurman & Buurman Kluskeet te boeken bij JB Productions

25-5-2016

De Buurman & Buurman Kluskeet is vanaf nu te boeken via artiestenbureau JB Productions. Het bij jong en oud populaire klussende duo viert dit jaar hun 40-jarige bestaan. Om dit heuglijke feit extra onder de aandacht te brengen is onder een officiële licentie de Buurman en Buurman Kluskeet ontwikkeld. Een ultieme foto en doe beleving voor jong en oud. 

De Buurman en Buurman Kluskeet: een unieke mobiele green-screen studio

De Kluskeet is een professionele mobiele green screen foto studio vol met een Buurman en Buurman foto avontuur en zal door heel Nederland gaan toeren, en te zien zijn op vele evenementen. 

Door iemand te fotograferen voor een speciale groene (of blauwe) achtergrond is het digitaal mogelijk om de achtergrond te vervangen. Ook wel chromakey genoemd. Het is een fototechniek waarbij een kind (of volwassene) wordt gefotografeerd voor een groene achtergrond. Daarna wordt met speciale software de achtergrond transparant gemaakt en vervangen met een originele achtergrond uit de TV serie. Het resultaat: een unieke foto in een echte Buurman en Buurman omgeving, en uiteraard samen met de buurmannen. Deze foto wordt direct gemaild naar de consument. 

Buurman & Buurman Kluskeet publiekstrekker van formaat

De Buurman & Buurman Kluskeet is meer dan een mobiele fotostudio. Zo is het interieur van de green screen studio volledig gethematiseerd naar Buurman en Buurman. Zelfs de overbekende geluiden ontbreken niet! Ajeto! En de Buurman en Buurman Kluskeet biedt nog veel meer verrassingen!

  • Tijdens een wachtmomentje kun je kennis maken met de nieuwe Buurman en Buurman game app.
  • En als de foto gemaakt is mag je zelf op “De grote Rode Knop” drukken met als resultaat dat je de alom bekende Buurman en Buurman geluiden via de speakers zult horen. Inclusief de beroemde uitspraak “AJETO” en de schoorsteen van de Kluskeet die een rook signaal aangeeft! De volgende is aan de beurt…
  • Ga lekker op een bankje zitten voor de Kluskeet en kijk naar de enige echte buurmannen van Nederland.
  • Het Buurman en Buurman tuintje naast de Kluskeet: een grasmat, houten afrastering, 2 houten tuinbanken/tafels met daarbij de mogelijkheid voor kinderen om onder het toeziend oog van hun ouder(s) te kleuren of een spelletje te spelen.

Zoals je kunt zien is de Buurman & Buurman Kluskeet een publiekstrekker van formaat.

Meer nieuws van Buurman & Buurman Kluskeet

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod looppoppen en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact