StoryZoo gaat naar Nederlandse scholen

22-5-2019

StoryZoo de kinderserie die te zien is bij RTL Telekids zal naar duizenden scholen gaan om kinderen van 4-8 jaar oud hun eerste woorden in het Engels te leren. In samenwerking met LessonUp, een van de marktleiders op het gebied van interactieve schoolmaterialen, heeft StoryZoo een eigen online omgeving gecreëerd met complete lessen van hoge kwaliteit. 

StroryZoo wordt nog populairder

StoryZoo wordt alleen maar populairder nu het naar de Nederlandse scholen gaat. De online omgeving is Inclusief lesplannen voor docenten, interactieve schermen, kleurplaten, liedjes en zelfs touchscreen-vragen. StoryZoo werkt samen met experts in het basisonderwijs aan het maken en produceren van deze materialen.

LessonUp is een online platform dat het leerkrachten gemakkelijk maakt om geschikte lessen te maken met behulp van video, afbeeldingen, interactieve vragen en quizzen.

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod looppoppen en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact