Nieuw: UglyDolls Meet & Greet vanaf nu te boeken

9-8-2019

De populaire UglyDolls zijn vanaf nu te boeken voor jouw evenement. De Knuffels van UglyDolls zijn voor het eerst uitgebracht in 2002 en onderscheiden zich door een uiterlijk dat schattigheid combineert met lelijkheid. Babo en Moxy kom je niet alleen in de bioscoop tegen maar ook in je happymeal bij NcDonald's.

UglyDolls Meet & Greet inhuren

UglyDolls vanaf nu te zien in de bioscoop

De UglyDolls zijn razend populair vanaf 31 juli 2019 zijn ze te zien in hun eigen bioscoop film. Deze film gaat over UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Meer nieuws van Meet & Greet UglyDolls

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact