Shake it met Shaun - Minishow

Shake it met Shaun - Minishow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Shows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Shake it met Shaun - Minishow.

  • 1 x 30 min. show +30 min. meet & greet : € 1995,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het wereldberoemde schaap Shaun komt naar uw evenement om iedereen te laten springen en dansen. Deze 30 minuten durende interactieve show bevat alle ingrediënten om dit te laten gebeuren. 

Een interactieve kindershow met Shaun het Schaap

Natuurlijk dansen en springen op hedendaagse (kinder)muziek. Maar ook diverse interactieve spelletjes met het publiek ( gereedschap + dierengeluiden spel) aangestuurd door onze host, de laten de boel heerlijk schudden. Bitzer, de bekende gele hond,  is tijdens de show aanwezig om de chaotische boel in de juiste banen te leiden. Wij garanderen u een middag vol plezier!  

Specificaties van Shake it met Shaun - Minishow

  • Decor: Inclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Shake it met Shaun - Minishow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Shake it met Shaun - Minishow kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact