Rupsje Nooitgenoeg - Meet and Greet

Rupsje Nooitgenoeg - Meet and Greet boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende TV Helden. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rupsje Nooitgenoeg - Meet and Greet.

  • 1 x 45 minuten : € 650,00
  • 3 x 30 min. binnen 3 uur : € 750,00
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Rupsje Nooitgenoeg bekend van de vele kinderboeken en theatershows is in te huren voor Meet and Greets. Deze gekleurde ruos staat bekend om het feit dat hij altijd honger heeft. Je kan deze kleurrijke rups nu knuffelen een boks of een high five geven.

Rupsje Nooitgenoeg zo uit het prentenboek op je evenement

Rupsje Nooitgenoeg is de hoofdpersoon in de gelijknamige prentenboeken voor kleuters. Het rupsje dat altijd honger heeft eet heel wat af in de boeken. Hoe leuk is het als Rupsje Nooitgenoeg zo uit het prentenboek stapt en op jouw evenement is voor een Meet and Greet met alle fans.

Specificaties van Rupsje Nooitgenoeg - Meet and Greet

  • Reiskosten: prijs op aanvraag

Boeking of een optie plaatsen voor Rupsje Nooitgenoeg - Meet and Greet?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rupsje Nooitgenoeg - Meet and Greet kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod looppoppen en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Mandy van der Vaart

Mandy van der Vaart

Verkoop en Web en social media onderhoud
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact