Het paashazen Echtpaar

Het paashazen Echtpaar boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Looppoppen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Het paashazen Echtpaar.

  • 1 x 45 minuten : € 750,00 (Inclusief 500 chocolade paaseitjes)
  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 1095,00 (Inclusief 1000 chocolade paaseitjes)
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Arkel (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met een bezoek van Meneer & Mevrouw Paashaas heb je gelijk een grote, unieke en vooral opvallende eyecatcher op bezoek. Deze vrolijke, zeker ondeugende en liefdevolle Paashazen zijn namelijk niet alleen op hun paasbest gekleed maar hebben ook nog eens voor iedereen overheerlijke paaseitjes (500 of 1000 stuks) bij zich zodat iedereen er van kan genieten. Maar deze paaseitjes zomaar krijgen lukt niet altijd, Meneer Paashaas wil ze namelijk liever voor zichzelf houden en kan ze dus verstoppen als de beste. Ga jij samen met Meneer en Mevrouw Paashaas opzoek naar een van deze lekker paaseitjes?

Dit paashazen liefdeskoppel maakt iedereen blij

Krijgt Meneer Paashaas een stoere hi-five, boks of durf jij Mevrouw Paashaas een echte Paasknuffel te geven, doen jullie samen een sprongetje? Dan lukt het je ook zeker om een lekker eitje uit de zijn speciale mand te krijgen. Voor je het lekkere paaseitje opeet vergeet dan niet nog een leuke paasfoto te maken met deze vrolijke paassnuiten. maar pas wel op, want Meneer Paashaas is super snel. Zijn begeleider probeert deze ondeugende paashaas in bedwang te houden, maar of dat helemaal wilt lukken?

 

Specificaties van Het paashazen Echtpaar

  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Arkel (v.v.)

Onze klanten waarderen Het paashazen Echtpaar gemiddeld met: 5 5

Totaal 1 mening
  • Het paashazen Echtpaar Klant:
  • Ingevuld door: Birgit Cramer
  • Locatie: Nieuw-Vennep
  • Datum: zaterdag 30 maart 2024
5 5

Keurig gedaan!

Boeking of een optie plaatsen voor Het paashazen Echtpaar?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Het paashazen Echtpaar kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact