De Enige Echte Paashaas

De Enige Echte Paashaas boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Looppoppen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Enige Echte Paashaas.

  • 4 x 30 min. binnen 4 uur : € 995,00 (Inclusief 500 chocolade paaseitjes)
  • 1 x 45 minuten : € 795,00 (Inclusief 250 chocolade paaseitjes)
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Arkel (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Enige Echte Paashaas" is de graag gezien gast tijdens en net voor de Paasdagen. Met zijn geweldig schattige uitstraling en zijn onwijs zachte vacht is hij de echte knuffelhaas bij de kleintjes.

Een knuffelbeer? Nee, een Knuffelhaas!

Naast knuffelen kun je natuurlijk met hem op de foto, een high five geven of gaan jullie paaseitjes zoeken. Het zijn niet alleen de warme knuffels die hij uitdeelt, nee u kunt er ook nog voor kiezen om deze super lieve Paashaas de lekkerste paaseitjes uit te laten delen, zo wordt deze super grote reuze kinder vriend ook nog is de liefsten vriend voor de volwassenen.

De liefste paashaas

De Enige Echte Paashaas komt natuurlijk niet alleen, want met al doe enthousiaste en gezellige mensen om hem heen heeft hij toch wat begeleiding nodig. 
Hiervoor neemt hij zijn beste vriendje of vriendinnetje mee zodat hij/of zij het woord voor hem kan doen en op vrolijke wijzen alles in goede banen kan leiden.

Specificaties van De Enige Echte Paashaas

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Arkel (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor De Enige Echte Paashaas?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Enige Echte Paashaas kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact