Vanaf nu te boeken Bob de Bouwer in nieuw kostuum

17-2-2016

Bob de Bouwer is in een nieuw jasje gestoken. Het karakter Bob de Bouwer heeft een stoerder en slanker uiterlijk gekregen. De tuinbroek van Bob de Bouwer is vervangen door een stoere broek en een veiligheidsvestje. De kleine klusjesman is langer en slanker geworden.

Boek de nieuwe Bob de Bouwer voor een Meet & Greet

Voor de Meet & Greets met Bob de Bouwer wordt vanaf nu gebruik gemaakt van het prachtige nieuwe kostuum. Later dit jaar zal ook de minishow van Bob de Bouwer aangepast worden. Wees één van de eerste die Bob de Bouwer 2.0 op zijn evenement heeft.

Kunnen wij het maken

Wat niet veranderd zijn de vrienden van Bob de Bouwer. Samen met Wendy en zijn machines Scoop, Muck, Dizzie, Rollie en Liftie gebruikt hij nog steeds de kreet "Kunnen wij het maken".  Wel zal Bob de Bouwer zijn ontwerpen met de computer gaan maken. Zijn werkwijze verandert mee met de tijd.

Meer nieuws van Bob de Bouwer - Event 2 met Meet & Greet

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod looppoppen en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact