Exclusieve boekingen van Pim & Pom Meet & Greets vanaf nu via Artiestenbureau JB Productions

Fiep Amsterdam bv; Fiep Westendorp Illustrations
5-7-2023

Vanaf heden zijn de Meet & Greets met de geliefde TV-helden Pim & Pom exclusief te boeken via Artiestenbureau JB Productions. De medewerkers gaan met veel enthousiasme aan de slag met deze TV Helden, aangezien het bureau nu de eer heeft om de agenda van deze bekende kattenvriendjes te beheren.

Pim & Pom, de avontuurlijke hoofdpersonen van de populaire televisieserie op NPO Zapp, staan klaar om kinderen en hun ouders te ontmoeten tijdens betoverende Meet & Greets. Met de exclusieve boekingen via Artiestenbureau JB Productions wordt het nog gemakkelijker om deze bijzondere ervaring te beleven.

Toonaangevend Artiestenbureau

Als toonaangevend artiestenbureau heeft JB Productions jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment voor verschillende evenementen. De toevoeging van Pim & Pom aan onze artiestenstal biedt een unieke mogelijkheid om de magie van deze geliefde kattenvriendjes tot leven te brengen.

"We zijn verheugd om bekend te maken dat Artiestenbureau JB Productions vanaf nu de exclusieve boekingen verzorgt voor de Meet & Greets met Pim & Pom", aldus Jeroen van den Berg. "Het is een eer om de agenda van deze iconische TV-helden te mogen beheren en ogezinnen de kans te bieden om ze persoonlijk te ontmoeten."

Pim en Pom vanaf nu beschikbaar voor evenementen

Met de exclusieve samenwerking tussen Pim & Pom en Artiestenbureau JB Productions kunnen organisatoren van evenementen, winkelcentra, bibliotheken en andere gelegenheden nu profiteren van de unieke charme en interactie die deze Meet & Greets bieden.

Over Pim & Pom:

Pim & Pom zijn de twee beste kattenvriendjes van het land. Ze beleven elke ochtend avonturen in hun populaire televisieserie op NPO Zapp. Daarnaast zijn ze bekend van de geliefde boeken en zelfs van het Rijksmuseum. De levendige tekeningen van Fiep Westendorp komen tot leven in de interactieve ontmoetingen tijdens de Meet & Greets.

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact