Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant met Kerst

Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant met Kerst boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Looppoppen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant met Kerst.

  • 1 x 45 minuten : € 950,00
  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 1125,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Meneer de Uil is ongetwijfeld een van de meest geliefde personages uit de Fabeltjeskrant, en nu kun je hem ontmoeten in een betoverende kerstsfeer! Als de wijze verteller die alle verhalen tot leven brengt, brengt hij zijn karakteristieke stem en onvergetelijke persoonlijkheid naar jouw kerstevenement.

Stap in de magische wereld van de Fabeltjeskrant en ervaar Meneer de Uil zoals nooit tevoren.

Met zijn charmante vergeetachtigheid en zijn kenmerkende manier van praten, zal hij je betoveren met zijn bekende uitspraken zoals "dag, lieve kijkers" en "oogjes dicht en dromen maar!"

Speciale Kerst Meet & Greet met Meneer de Uil

Wil jij Meneer de Uil persoonlijk ontmoeten tijdens de feestelijke kerstperiode? Nu kun je hem boeken voor een speciale Kerst Meet & Greet! Geniet van een sessie van 45 magische minuten, waarin je de kans krijgt om Meneer de Uil te ontmoeten en met hem te praten over jouw kerstwensen.

Meneer de Uil en zijn kerstbegeleider zullen zorgen voor een onvergetelijke ervaring tijdens deze betoverende ontmoeting. Laat je kerstfantasie tot leven komen terwijl je persoonlijk kennismaakt met dit iconische personage.

Koester een Magisch Kerstmoment met Meneer de Uil

Mis deze unieke kans niet om Meneer de Uil van de Fabeltjeskrant te ontmoeten in een betoverende kerstsfeer! Maak van jouw kerstevenement een onvergetelijke ervaring voor jong en oud door vandaag nog jouw Kerst Meet & Greet met Meneer de Uil te boeken.

Stap in de wereld van de Fabeltjeskrant, omringd door kerstversieringen en vreugdevolle liedjes, en creëer een magisch kerstmoment dat je voor altijd zult koesteren. Vergeet niet je kerstwensen aan Meneer de Uil te vertellen, want wie weet komen ze dit jaar wel uit!

Specificaties van Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant met Kerst

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant met Kerst?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Meneer de Uil - Fabeltjeskrant met Kerst kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact