Mega Panda

Mega Panda boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Looppoppen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mega Panda.

  • 3 x 30 min. binnen 3 uur : € 795,00
  • Reiskosten: € 0,29 per km. va. Rotterdam (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Kijk eens wie daar aankomt, een enorme majestueuze panda in zwart en wit! Deze prachtige panda wandelt rond op jouw evenement en weet iedereen in zijn ban te krijgen. Met zijn vertederende uitstraling en charmante verschijning is hij perfect geschikt voor allerlei oosterse evenementen die wel wat vrolijkheid kunnen gebruiken.

Deze mega Panda loopt vrolijk rond op jouw oosterse evenement

De panda is een iconisch symbool van zeldzaamheid, wijsheid en vrede in de oosterse cultuur. Met zijn kalme aanwezigheid en vriendelijke ogen brengt hij een rustgevende sfeer met zich mee, waarbij hij jong en oud weet te betoveren. Of het nu gaat om een festival, een bedrijfsevenement, een winkelopening of een speciale viering, de panda voegt een speelse en unieke dimensie toe aan de ambiance. Zijn aanwezigheid is een onvergetelijke ervaring voor alle gasten en hij laat een blijvende indruk achter.

Laat deze schattige en imposante panda rondwandelen op jouw evenement en zie hoe hij de harten van de mensen verovert. Zijn vrolijke aanwezigheid zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedereen die hem ontmoet.

Onze tip: Ook leuk voor dierentuinen of dierenactiviteiten

Boek nu de charmante panda voor jouw oosterse evenement en laat hem jouw gasten betoveren met zijn onweerstaanbare charme en zachtaardige karakter. Het wordt een bijzondere ontmoeting met dit prachtige dier dat een vleugje vrolijkheid en magie aan jouw evenement toevoegt.

Specificaties van Mega Panda

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,29 per km. va. Rotterdam (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Mega Panda?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mega Panda kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact