Meet & Greet Pim en Pom in sint sferen - Exclusief bij JB Productions

22-9-2023

Sinterklaasfans opgelet! JB Productions presenteert met trots "Meet & Greet met Pim en Pom in sint sferen." De schattige en ondeugende katten Pim en Pom zijn nu klaar om de magië van Sinterklaas naar evenementen en feesten in heel Nederland te brengen.

Ontmoet Pim en Pom in Levenden Lijve voor een Sinterklaasfeest om nooit te vergeten

Deze act biedt een unieke kans om Pim en Pom in levenden lijve te ontmoeten, omringd door een betoverende Sinterklaasomgeving. Of je nu een Sinterklaasfeest organiseert voor kinderen of gewoon wat extra magie aan je evenement wilt toevoegen, Pim en Pom staan klaar om je gasten te verwelkomen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Deze buitengewone act biedt een zeldzame gelegenheid om de beroemde katten, Pim en Pom, persoonlijk te ontmoeten, omgeven door een absoluut betoverende Sinterklaasomgeving. Of je nu van plan bent een sprankelend Sinterklaasfeest voor kinderen te organiseren of simpelweg een vleugje magie aan je speciale evenement wilt toevoegen, Pim en Pom staan paraat om je gasten te begroeten en hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Beleef Sinterklaas met Pim en Pom: Boek je magische ontmoeting vandaag nog

Pim en Pom beloven plezier, opwinding en de magie van Sinterklaas naar elk evenement te brengen. Of het nu gaat om een schoolfeest, bedrijfsevenement, winkelcentrumbezoek of een andere gelegenheid, hun aanwezigheid zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van jong en oud.

Voor meer informatie en boekingen kun je contact opnemen met ons! Maak je klaar voor een onvergetelijke Sinterklaaservaring met Pim en Pom!

Entertainment boek je eenvoudig en snel bij Artiestenbureau JB Productions

Meer nieuws van Meet & Greet Pim en Pom in Sint sferen

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact