Mega Draak

Mega Draak boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Looppoppen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mega Draak.

  • 2 x 45 min. binnen 3 uur : € 1065,00
  • 3 x 45 min. binnen 5 uur : € 1150,00
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Betreed de betoverende wereld van de opgeblazen draak, een karakter dat moeiteloos schakelt tussen dreigend en lief, boven alles uittorent en op vrolijke muziek voort huppelt. Deze innemende draak danst soms dromerig en springt dan met duizelingwekkende vaart ineens 50 meter verder.

Deze mega draak huppelt vrolijk in het rond

De draak is geen gewoon wezen; hij is een animatie-act op spring-stelten. Zijn grappige huppelende bewegingen en plotselinge sprints zorgen voor een dynamische en vermakelijke voorstelling. Op de vrolijke klanken van de muziek wordt het publiek meegenomen in de fantasierijke wereld van de draak.

En hier komt het interactieve element: durft u uw hoofd in de bek van de draak te steken, of houdt u liever enige afstand? De draak nodigt het publiek uit om deel te nemen aan deze unieke ervaring en creëert daarmee een onvergetelijk en betrokken moment voor jong en oud.

Deze draak torent gegarandeerd boven alles en iedereen uit

Breng de opgeblazen draak naar uw evenement en laat hem zijn magie verspreiden terwijl hij gracieus huppelt, springt en sprint. Neem contact met ons op om deze betoverende animatie-act naar uw locatie te halen en voeg een vleugje magie en verwondering toe aan uw evenement.

Specificaties van Mega Draak

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: €0,42 per km vanaf Culemborg (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Mega Draak?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mega Draak kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact