Ruud & Rudy Rendieren

Ruud & Rudy Rendieren boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Looppoppen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ruud & Rudy Rendieren.

  • 1 x 45 minuten : € 750,00
  • 4 x 30 minuten : € 995,00
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Arkel (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Als je denkt aan kerstmis denk je natuurlijk aan de Kerstman en zijn Rendieren, Bij JB productionsEvents & Entertainment boek je de twee leukste Rendier broertjes Ruud & Rudy. Maak je klaar voor een onvergetelijke kerstervaring met de betoverende aanwezigheid van de Kerstman en zijn twee liefdevolle rendieren,. Deze twee innemende, stoere broertjes zijn niet alleen vrolijk en knuffelbaar, maar ze brengen ook de authentieke kerstsfeer naar jouw evenement.

Ruud & Rudy zijn de twee allerleukste rendieren

Ruud & Rudy wandelen gracieus over jouw kerstevenement en staan klaar om met iedereen op de foto te gaan. Een high-five of een vriendelijke 'box' is ook geen probleem! Als jij deze twee enthousiastelingen in bedwang kunt houden, is er gegarandeerd ruimte voor een warme kerstknuffel van één of zelfs beide gigantische knuffelbeesten.

Laat je betoveren door de magie van de feestdagen terwijl Ruud & Rudy vergezeld worden door een van de liefste kerstelfjes van de Kerstman. Niet alleen zorgen ze voor plezier en vermaak, maar ze brengen ook een vleugje magie mee naar jouw kerstevent. Dit belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij jong en oud worden meegenomen in de warme kerstsfeer die Ruud & Rudy en hun begeleidende elfje verspreiden.

De kerst komt tot leven met deze twee looppoppen

Wil je jouw kerstevenement laten schitteren? Kies dan voor Ruud & Rudy en breng de betovering van de feestdagen naar jouw locatie. Boek deze unieke act nu en verzeker jezelf van een magische kerstviering!

Specificaties van Ruud & Rudy Rendieren

  • Geluid: Inclusief geluid
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Arkel (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Ruud & Rudy Rendieren?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ruud & Rudy Rendieren kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact