Looney Tunes Parade

Looney Tunes Parade boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende TV Helden. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Looney Tunes Parade.

  • 3 x 30 min. binnen 2½ uur : € 0,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sta versteld van de vrolijkheid en magie van de Looney Tunes Parade! Waarom kiezen tussen al die leuke personages als je ze allemaal tegelijkertijd kunt hebben? Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester en Taz komen samen om een bruisende parade te lopen op jouw locatie, begeleid door opzwepende muziek en een feestelijke sfeer.

Al je favoriete Looney Tunes karakters in 1 knotsgekke parade

Na de parade is er alle gelegenheid voor meet & greets, zodat iedereen zijn favoriete held persoonlijk kan ontmoeten. Van een stevige knuffel tot een vrolijke high five en natuurlijk het maken van onvergetelijke foto's, deze interactieve ervaring laat jong en oud stralen van plezier.

Met de Looney Tunes Parade haal je een waar feest in huis dat mensen van alle leeftijden zal aanspreken. Of het nu gaat om een winkelcentrum, een straattheaterfestival of een ander evenement, deze geliefde tekenfilmhelden zijn gegarandeerd een publiekstrekker. De tijdloze charme en herkenbaarheid van de Looney Tunes zorgen ervoor dat ze generatie na generatie blijven boeien en vermaken.

Karakters die worden herkend door alle leeftijden

Wil je graag één of meerdere Looney Tunes boeken voor jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee om van jouw evenement een onvergetelijk spektakel te maken!

Duur en prijzen zijn in overleg te bepalen

Specificaties van Looney Tunes Parade

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Looney Tunes Parade?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Looney Tunes Parade kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact