Bumba huren voor evenementen

Huur nu Meet & Greet Bumba voor jouw evenement

Bumba. Wie kent hem niet. Het altijd vrolijke clowntje met de lange gele jas en de hoge gele hoed. Bumba komt uit het gelijknamige televisie programma van Studio100, dat speciaal gecreëerd werd voor peuters. Een aflevering duurt dan ook maar 5 minuten.

Boek een Meet & Greet Bumba voor evenementen, feesten en winkelcentra

Naast het feit dat Bumba te zien is op televisie en in pretparken zoals Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden, kun je Bumba ook voor jouw evenement huren. Hij komt dan voor een Meet & Greet. Dit houdt in dat kinderen Bumba een knuffel kunnen geven, een handje schudden en ouders kunnen een foto maken van Bumba met hun kind.
Als bedrijf hebben wij een nauwe samenwerking met de officiële licentiehouder van dit karakter,namelijk studio100. Je huurt bij ons dan ook een Meet & Greet met de officiële Bumba looppop.

Meet & Greet Bumba op jouw evenement? Huur hem nu.

Clowntje Bumba is razend populair met zijn Meet & Greets

Dat Bumba een populair character is, dat is bij ons op kantoor vrij duidelijk. Dagelijks ontvangen wij aanvragen van klanten die Bumba willen uitnodigen op hun evenement. Helaas is een groot gedeelte van deze aanvragen van particulieren voor kinderfeestjes en verjaardagen van kinderen die fan zijn van Bumba. Uiteraard worden  alle aanvragen netjes beantwoord, maar is de gage niet gebaseerd op kinderfeestjes. Voor Kinderfeestjes adviseren wij je om naar één van de Plopsa parken te gaan. Je kunt hier de prijs van de Meet & Greet Bumba checken.

Voor bedrijven en winkelcentra ligt dit anders, omdat zij vaak de beschikking hebben over speciale budgetten voor evenementen. Daarnaast is Bumba een grote publiekstrekker en daarom ook de prijs zeker waard. Want wanneer je Bumba uitnodigt op jouw evenement, weet je dat hier gegarandeerd publiek op af komt.Huur nu meet & greet Bumba voor jouw evenement

Meer informatie over Bumba vind je via deze button

Neppe Bumba’s schieten als paddenstoelen uit de grond

Omdat de huurprijs van de originele Bumba (en andere originele karakters) een stuk hoger ligt, zijn er mensen die de kostuums goedkoop bestellen of laten maken in China. Voor een habbekrats kun je daar kostuums kopen. Spuuglelijk, niet lijkend en van heel slechte kwaliteit. Deze worden dan ook voor weinig verhuurd voor kinderfeestjes. Dit is volkomen illegaal. De licentiehouder van het karakter Bumba is Studio100. Zij als enige bepalen wat er met het karakter Bumba gebeurd. Waar deze optreed en waarvoor het karakter ingezet wordt. Alle bedrijven die een neppe Bumba aanbieden zijn niet officieel bezig en kunnen hierop door Studio100 aansprakelijk gesteld worden. Bedenk dus goed waar je boekt. Studio100 zit achter de neppe Bumba’s aan en legt boetes op. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat het bedrijf waar je een neppe Bumba geboekt hebt, ineens niet meer kan leveren.

Opzoek naar een grote publiekstrekker voor jouw evenement? Denk eens aan Bumba.

Zoals eerder al vermeld, weet je met het inzetten van Bumba dat je gegarandeerd publiek trekt. Bumba is onder de kleinste van ons zo’n populair televisie karakter, wanneer ze hem op een aankondigingposter zullen zien staan, zullen ze hier zeker weten naartoe willen. Bumba in hun eigen woonplaats, in plaats van op de televisie. Welk kind vind dat nu niet prachtig. Organiseer een leuke fotoactie, koppel er een social media actie aanvast. Er zijn zoveel mogelijkheden. Zelf geen inspiratie? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Direct Bumba huren voor jouw evenement

Mascottes, Characters, Looppoppen, Karakters, Televisie Helden

Hoe moet je zo’n grote pop nu eigenlijk noemen? De officiële benaming is overgewaaid uit Amerika waar het principe Meet & Greet vandaan komt. Daar praten ze over ‘Walking Character’, wat vertaald betekend ‘Lopend Karakter’. Datzelfde geldt voor het begrip Meet & Greet wat vertaald naar het Nederlands ontmoet & begroet betekend. In Nederland hebben we over het algemeen de Amerikaanse termen overgenomen en wordt er meestal gesproken over Walking Character en een Meet & Greet. Maar om het een beetje Nederlands te houden praten we ook over Mascotte, Looppop, Karakter of Televisie Held (gezien de meeste characters televisiefiguren zijn) Zo zie je dat er inmiddels al vele verschillende benamingen voor de reuzen poppen zijn.

Naast Meet & Greet Bumba zijn er tientallen andere Characters beschikbaar voor Meet & Greets

Bumba is misschien één van de populairste looppoppen, maar niet de enige. Van tientallen televisieprogramma’s zijn inmiddels characters te boeken voor Meet & Greets. Sommige zelfs met een eigen kindershow of een volledig Event. Hieronder vindt je de top 10 meest populaire Meet & Greets in willekeurige volgorde.

Je vind op onze speciale website www.looppop.nl ons volledige aanbod looppoppen. Tevens staan de prijzen vermeld op deze website, waardoor je direct weet wat de kosten voor het huren van een Meet & Greet zullen zijn.

 

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nancy de Wijze-Faas

Nancy de Wijze-Faas

Marketing en Communicatie
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact