JB Productions & JB Attracties Privacy Policy.

JB Productions & JB Attracties respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. JB Productions & JB Attracties zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling.

JB Productions & JB Attracties gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als je een bestelling plaatst, hebben we jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om jouw bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Tevens gebruiken wij jouw gegevens om je te informeren over nieuwe ontwikkeling, speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar  info@jbproductions.nl

JB Productions & JB Attracties verkoopt jouw gegevens niet

JB Productions & JB Attracties zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij JB Productions & JB Attracties

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met jouw gegevens omgaan. Wanneer je een bestelling plaatst of jouw JB Productions & JB Attracties account raadpleegt, wordt gebruik gemaakt van één van de modernste technieken; de Secure Socket Layer. Om technische en operationele redenen kan het nodig zijn om jouw gegevens over te maken naar servers van aan JB Productions & JB Attracties gerelateerde ondernemingen in Nederland. Jouw gegevens zullen echter te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Cookies op jbproductions.nl

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door jouw browser worden opgeslagen op jouw computer. JB Productions & JB Attracties gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Je kunt jouw browser zo instellen dat je tijdens het winkelen bij JB Productions & JB Attracties geen cookies ontvangt.

Bewaartermijn persoonsgegevens 

De door jou in het kader van een met ons gesloten overeenkomst verstrekte gegevens worden gearchiveerd en 7 jaar bewaard, waarna ze worden vernietigd.
De door jou enkel in het kader van marketingactiviteiten en verbetering van onze dienstverlening beschikbaar gestelde gegevens worden bewaard tot 2 jaar nadat deze voor het laatst gebruikt zijn.

Recht op inzage, rectificatie, verwijdering persoonsgegevens

Indien je jouw gegevens in wenst te zien of wenst te wijzigen kun je hier via de email info@jbproductions.nl om verzoeken.
Indien het gebruik van jouw persoonsgegevens is gebaseerd op verleende toestemming, heb je het recht om deze toestemming in te trekken, waarna wij het gebruik van jouw gegevens zullen staken en jouw gegevens niet meer zullen gebruiken.

Aanpassen privacyverklaring JB Productions

Wij behouden ons het recht voor onze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website www.jbproductions.nl worden gepubliceerd.

Klachten?

Als je klachten heeft met betrekking tot het gebruik van jouw persoonsgegevens kunt je deze bij ons melden. Wij vinden graag een oplossing met jou. Komen wij er niet uit? Dan kun je je te allen tijde wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van JB Productions & JB Attracties, dan kun je ons altijd per email een bericht sturen. Onze klantenservice helpt je verder als je informatie nodig heeft over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen.


Uw cookievoorkeur is: onbekend. U kunt deze hier (opnieuw) instellen:

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod looppoppen en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact