Promotie voor een Winkelcentrum

Je bent op site van Looppop.NL helemaal op de juiste site. Wij zijn de grootste onafhankelijke aanbieder van looppoppen in Nederland. Of het nu gaat om een opening van een winkelcentrum of om het winkelcentrum te promoten onze Kinderhelden komen graag langs. 

Opening Winkelcentrum

Brandweerman Sam inhuren voor winkelcentrumpromotieOp een orginele manier je winkelcentrum open? Boek dan één van onze looppoppen.
Onze bekende TV Helden zorgen altijd voor veel publiek. Zodra je bekend maakt dat er een bekende kinderheld de opening verricht zal je verstelt staan van de impact die dit heeft.
Natuurlijk kan je de opening ook uitbreiden met een fotoactie of een show.

 

 

 

Looppop in Winkelcentrum

Boek al je characters, looppoppen en kidshelden bij Looppop.nlDe mogelijkheden om TV karakters en looppopen in te zetten in winkelcentra zijn zeer divers.
We geven je hier alvast wat mogelijkheden waar je uit kunt kiezen:

 

Van Events en Kindershows tot Meet & Greets

Looppop inhuren? De leukste characters, looppoppen en tv karakters boek je bij Looppop.nlNaast de Meet & Greets, zijn er interactieve events of kindershows te boeken met bekende Characters. Zo zijn er onder andere de volgende kinderprogramma's en events met looppoppen te huur:

 

 

Kindershow met Looppoppen boeken voor jouw evenement, kijk hier verder.

Boek hier de leukste meet & greets met looppoppen

Maak kennis met Looppop.nl

De online verhuurder van TV Helden, looppoppen en walking characters. Wij selecteren het beste aanbod bekende Kinderhelden en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Bekende Kinder Helden en Looppoppen op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-602140
info@jbproductions.nl

Direct contact